Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Amazon επενδύει εκατοντάδες εκατομμύρια στο gaming

*
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των The New York Times, η Amazon επενδύει εκατοντάδες εκατομμύρια στη βιομηχανία του gaming. Μάλιστα, μέσα στον Μάιο, πρόκειται να λανσάρει τον πρώτο τίτλο υψηλού budget, που ονομάζεται Crucible και είναι ένα 12-player, class-based science-fiction game όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συμμαχίες, με απώτερο στόχο να είστε ο τελευταίος επιζών.

Ακόμα, η Amazon αναπτύσει μια πλατφόρμα cloud gaming, με την ονομασία Project Tempo, που όπως είναι λογικό θα ανταγωνιστεί το Google Stadia και αρχικά θα συνοδεύεται από το Crucible και το New World, ένα ακόμα από τα παιχνίδια που ετοιμάζει η Amazon.


To New World είναι ένα ΜΜΟ, που επίσης θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στα μέσα του 17ου αιώνα, σε μια φανταστική τοποθεσία που μοιάζει με τις βρετανικές αποικίες στον Ατλαντικό.

Υπάρχει και ένα τρίτο παιχνίδι, που αναπτύσεται από την Irvine studio, το οποίο βασίζεται στο The Lord of the Rings franchise και θα είναι επίσης MMO.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*